De nieuwe houthandel in Torhout heet TVD Woods

TVD Trends in Verf en Decoratie heeft er sedert 1 februari de afdeling TVD Woods bij. “Dit is een extra service voor de vakman”, zegt coördinator Kris Vanraes.
TVD Trends in Verf en Decoratie was tot nu toe vooral bekend voor verf, behang, vloerbedekking, gordijnen, zonnewering en allerhande decoratiemateriaal maar daar kwam in februari van dit jaar verandering in. Op 1 februari werd TVD Woods opgericht.
“Georges Pannecoucke is net als bij TVD de zaakvoerder, zoon Miel is aandeelhouder”, zegt Kris Vanraes. “Waarom TVD Woods? Omdat er in Torhout toch wel een tekort is aan een houthandel. De idee kwam er omdat heel wat schilders en andere vakmannen vaak nood hadden aan platen en hout. Of beter gezegd: op maat gezaagd hout. Dus zagen wij daar wel brood in.”

TVD Woods

IMG_2864.jpg
IMG_2855.jpg
IMG_2858.jpg
IMG_2860.jpg
IMG_2861.jpg
IMG_2864.jpg
IMG_2855.jpg
IMG_2858.jpg
IMG_2860.jpg
IMG_2861.jpg
IMG_2864.jpg
IMG_2855.jpg
(c) Apriotief bvba

Bij TVD Woods kan je balken en latten in verschillende houtsoorten krijgen, plaasterplaten, OSB, multiplex en betonplex, dat alles in verschillende diktes. Zowel planken, balken, latten en platen kunnen op maat verzaagd worden. Naast hout vind je er ook alle toebehoren als schroeven, lijm en profielen om alles te bevestigen.

TVD

IMG_1353.jpg
IMG_1354.jpg
IMG_1356.jpg
IMG_1357.jpg
IMG_1358.jpg
IMG_1360.jpg
IMG_1348.jpg
IMG_1350.jpg
IMG_1351.jpg
IMG_1352.jpg
IMG_1353.jpg
IMG_1354.jpg
(c) Apriotief bvba

Groot- en kleinhandel TVD Trends in Verf en Decoratie stelt ondertussen veertien mensen te werk. “In de afdeling verf is dat Davy, Sandra, Dylan en Veerle, behang wordt beheerd door Christine Vander Borght die ook interieurvormgeefster is, Tamara en Natasha. Tineke staat aan de kassa, Evelyne doet de boekhouding en Sharon beheert de administratie van de groothandel. Naast de mensen die in de winkel werken, worden ook schilder- en behangwerken uitgevoerd op locatie en wordt er gratis technisch advies aan huis gegeven.

TVD Torhout
Noordlaan 12
8820 Torhout
050 21 14 24
info@tvd-torhout.be
www.tvd-torhout.be
woods@tvd-torhout.be
www.tvdwoods.be

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *