Kom op vrijdag 1 juli supporteren voor de Rode Duivels op de Markt en win een Torhoutbon!

IMG_6240

Op vrijdag 1 juli om 21 uur spelen de Rode Duivels tegen Wales hun kwartfinale op het EK in Frankrijk. Zoals de vorige wedstrijden is ook deze wedstrijd te zien op groot scherm op de Markt. De opstelling blijft dezelfde met dus het scherm voor BNP Paribas Fortis. Sponsoring is nog altijd welkom. Het bedrijf of de zelfstandige betaalt 100 euro + btw en zijn publiciteit wordt vertoond op het groot scherm. Die lus loopt minimaal een uur voor de wedstrijd. Aan de rust wordt hij ook nog twee keer vertoond en na de wedstrijd nog minimaal vijftien minuten. (Info: info@torhoutvandaag.be of 0476 49 22 72).

Kom op vrijdag 1 juli naar de Markt en maak kans op een Torhoutbon van 10 euro!

One thought on “Kom op vrijdag 1 juli supporteren voor de Rode Duivels op de Markt en win een Torhoutbon!”

  1. Beter dat de Torhoutse zaken sponseren voor scherm dan dat het uit handen wordt gegeven . Torhout moet gesteund worden en iedereen leeft met iedereen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *